en heldag

Vissa dagar blir intensivare än andra. Särskilt så här på vårkanten när dagarna är ljusa och långa. Det finns så mycket tid på dygnet och man vill så mycket.

Lagade klart en kajak


Vintern var tuff mot en av mina kajaker. Snömassorna lyckades knäcka den Reval Extreme type-R som jag hade liggande ute. Inte så att kajaken var av, men den var rejält skadad. Förra helgen började jag plasta ihop den. Hann så långt då att jag hade plastat och lagt på första lagret ny gelcoat. Imorse hann jag lägga klart med gelcoat, rubba och polera. Så nu är den skadade kajaken hel igen och redo för paddling. Bytte även några kordor på däck.

Paddling runt Åstön


Efter lunch packade jag min VKV Elite på taket och for ut till Åstölandet. Sjösatte kajaken vid Holmö Brygga och paddlade medurs runt Åstön. En riktigt fin tur i solsken och lite vind. På det stora hela var det snälla förhållanden, utom precis vid Åstö udde där det var lite stökigt. Turen tog drygt två timmar.

En doft av Kina-restaurang


Det första jag hörde då jag kom hem var ett konstigt ljud. S-n hann jag tänka: Fläkten är trasig?! Men det visade sig att frun hade satt igång frukt- och grönsakstorken. Äpplen och tomater på tork. Trevligt. Nu ligger det en doft av Kina-restaurang i huset.

Sova utomhus i natt


Strax innan middag visade det sig att sonen ville sova tält i natt. Så vi slog upp tältet på bakgården. Har lagt in massa sköna sovgrejer och ska ladda med Kalle Anka & Co samt lyse. Bra avslutning på dagen.

Comments are closed.