UTOMHUS ÅRET RUNT

Förbereder för vintertur på skidor

Har en idé om att ta en vintertur med tältning nu under julledigheten. Idag var jag på XXL och kompletterade med lite mat och fotvärmare.

exped camp slipper

Exped Camp Slipper

När jag var ut i november och tältade i snön så frös jag lite om fötterna på kvällen i tältet. Hade bara raggsockor att ha på mig. Så nu tänkte jag att jag skulle testa en lite fodrad toffel att ha på utanpå raggsockorna. Börjar med den här Exped-modellen så får vi se hur det funkar. Är det för kallt så blir det att skaffa grövre grejer.


real turmat

Real Turmat

Kan nog räkna på min ena hand antalet färdiga frystorkade förpackningar friluftsmat som jag köpt i livet. Men va tusan. Nu ska jag testa igen. Köpte tre Real Turmat portioner. Är det nått att ha? Återstår att se. Känns ju enkelt att bara hälla varmvatten i påsen och äta i alla fall.