UTOMHUS ÅRET RUNT

Fördelar med att somna tidigt

Somnade tidigt igår. Var hur trött som helst. Och då vaknar man tidigt. Det finns fördelar med det. Började jobba 05:00. Jobbade i sträck till 13:00. Arbetsdagen gjord, med massor av eftermiddag kvar. Så mycket tid kan man göra mycket kul med.

Började med att bränna av ett intervallpass på paddelmaskinen. Ett klassiskt 4×4 min. Snittade 13,4/13,4/13,4/13,3 km/h över intervallerna. Svintrött efteråt. Kompletterade med löpning i solskenet. Härlig vårvarm sol.

Min kära Dansprint.

Sen blev det kaffe mot en husvägg tillsammans med sonen som är hemma och har flunsa. Tråkigt med flunsa men trevligt med ett gemensamt fika ute.

När jag satt där i solskenet kunde jag inte låta bli att bli nyfiken på hur solcellen passar på kajaken. Slet av presenningen och testade. Funkade toppen. Behöver köpa någon ny karbinhake men annars är det topp. Kul!

GoalZero solcell med batteri på akterdäck på min VKV Elite FE.