Kategorier
Utrustning

Lösningen på ett i-landsproblem

Så många gånger som jag bott i tält och fått dricka klent kaffe. Så många gånger jag svurit och fått ont i huvudet senare på förmiddagen. Jag är beroende av rejält morgonkaffe.

Till vardags dricker jag en “hink” med mockakaffe till frukost. Har vant mig vid den fylliga rika smaken. Och kroppen har vant sig vid mängden koffein. Att dricka klent pulverkaffe håller helt enkelt inte måttet. Hur starkt pulverkaffe man än köper eller blandar.

Nu är problemet åtgärdat. Har beställt ett kärlstöd till mitt Trangia-kök. Så nu kan jag ta med mig den stora mockabryggaren, brygga mitt starka morgonkaffe, njuta och ta emot utomhusdagen på rätt sätt.

2 svar på ”Lösningen på ett i-landsproblem”

vilken pryl! hade ingen aning om att det fanns att shoppa men har sett en del hemmasnickrade lösningar 🙂 Gött med kaffe! även om vi oftast kör pulverkaffe vid kajaken så kör vi mocka hemma och i stugbilen!

Stängt för kommentering.