Pryldrömmar

Täckande vinterdamask

För ett par år sedan slet jag ut mina Berghaus Yeti Attack damasker. Det är en damask som man sätter över hela turpjäxan. Det fina är att det blir ett isolerande skal som värmer gott på vintern. Jag lade dessutom liggunderlagsbitar vid tårna som ytterligare isolering mellan skon och damasken. Saknar!

Turskidskor

Skulle verkligen vilja byta ut min turskidsko. Den är ingen höjdare om man vill bo ute på vintern. Det finns fina turkidskor som är byggda som skal med urtagbara innerfoder som ser sköna ut. Är dessutom nyfiken på att byta till SNS BC systemet, från Nordic Norm.

Överdragsbyxa dun

En värmande enkel byxa med dunfyllning vore toppen att ha som förstärkningsplagg på vintern. Både då man stannar för fika men även i tältet på kvällen. Helst ska man lätt kunna ta på och av byxan utanpå skalbyxor.

Tarp och tarpstång

Tänker att det där med tarp och tarpstång skulle vara trevligt att ha till sitt tält. Är sugen på en liten tarp och en stång som inte är så lång.

Litet lätt kamerastativ

Har ett Hama-leksaksstativ idag. Det är litet och smidigt att ha med sig, tyvärr ganska instabilt. Har kollat runt och det finns “riktiga” stativ som är kompakta och lätta.