Kategorier
Tälta Utrustning Video

Sova i balaklava

Häromdagen la Hilleberg ut en ny video. Kände inte att den var direkd riktad till mig, då jag inte är särskilt lång. Men jag kollade in den ändå av ren nyfikenhet. Och det fanns ett tips som jag fastnade för.

Videon var riktade till långa människor. Jon i videon är 200cm och han visar hur han passar och tänker kring utrymme i olika Hilleberg-tält.

Det jag fastnade för var ett tips på klädesplagg att ha då man sover i tält: Balaklava

När man sover ute vill man ju sova gott. Och när det är kallt kan det lätt krypa in lite kalluft kring huvud och axlar. Jag brukar ha nått tunt superunderställ och mössa. Men balaklava är ju ett intressant alternativ som jag måste prova.

Jag kollade runt lite och måste säga att Woolpower:s balaklavor ser trevliga ut. De finns i lite olika tjocklekar. Frågan är vilken tjocklek som är lämpligast. Måste kolla upp det.

3 svar på ”Sova i balaklava”

…bara att man ser rolig ut gör att det är värt ett försök 🙂

LITE har jag klämt på i ett superunderställ någon gång, kändes lite sladrigt. 200 tror jag på.

Har du testa 400?

Har mest använt 200 i underställ och strumpor, har även ett Lite-ställ och har haft t-shirts i det med, tycker LITE är skönt det med. 200 är nog favoriten förutom i zip-jacket där vi har 400. Har haft 400 i strumpor med tror jag. Gillar verkligen woolpower, grymt sköna och tokigt hållbara.

Stängt för kommentering.