UTOMHUS ÅRET RUNT

Turplan Havspaddlarnas Blå Band

Har så sakta börjat fundera på en turplan för HBB. Har vänt och vridit på mig själv och kommit fram till att en lagom ambitiös plan är att snitta 60 km/dag. 

Så jag har måttat upp i Hitta:s kartapplikation, 60 km/dag…ungefär. Totala sträckan med vald väg blev cirka 2100 km. Planen bygger på visst genande över bukter på vägen.

Tanken är att ha tydliga delmål. Det är inte så viktigt att nå målet varje dag, men att nå målet över en lite längre period känns intressant. Till exempel så har jag ett mål att nå från start till Falsterbokanalen på åtta dagar, och så vidare.

Sen inser jag hur utsatt planen är för verkligheten. Det försvinner så snabbt dagar om man blir krasslig, inblåst, skadad eller om knoppen viker ner sig. En plan är bara grunden för en omplanering.

Min turplan >>

2 svar på ”Turplan Havspaddlarnas Blå Band”

  1. Bra plan! 60 km funkade för oss också. Man kan toppa några mil till om vädret är ok men tappar mycket om det blåser fel tyvärr. Viktigt också att ha lite mariginal i början, innan kroppen vänjer sig.
    Sen ett tips; när du passerar Stockholm så ta Rödlöga i s f Svartlöga. Finns, vatten, bra affär o tältplats på nv-udden på ön precis öster om.. 🙂

Kommentarer inaktiverade.